Keyserin Beemster

VRIENDEN

Vriend(inn)en van De KEYSERIN
Draagt u het muziek en gemeenschapscentrum DE KEYSERIN een warm hart toe? Vindt u het belangrijk dat wij ons aanbod aan muziek, cultuur en symposia verder ontwikkelen en dat onze zalen breed en laagdrempelig gebruikt kunnen worden Word dan Vriend. Vrienden waarborgen de continuïteit van de programmering en bovendien krijgt u als Vriend verschillende voordelen.

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
De Keyserin is een particulier initiatief zonder (structurele) overheidssubsidie. Om afwisselend en met ambitie te blijven programmeren zijn wij afhankelijk van de betrokkenheid en bijdragen (ook financieel) van onze Vrienden. Door Vriend te worden stelt u ons in staat De KESYERIN uit te bouwen tot een podium en verhuurlocatie die hoofd en hart aanspreken.
Maak uw keuze uit twee 'Vriendschappen'
U heeft de keuze uit twee vormen van 'Vriendschap' met elk zijn eigen voordelen. Wij willen benadrukken dat alle Vrienden ons even dierbaar zijn. U kunt zich aanmelden via dit digitale aanmeldformulier. Vriendenvoordeel wordt automatisch verrekend als uw aanvraag is verwerkt. Hier kunnen enkele werkdagen overheen gaan.

* Vriend
Bijdrage: € 50 per jaar
Vriendenvoordeel:
Welkomstgeschenk (..)
25% korting op programmakaarten*
Uitnodiging (voor twee personen) voor jaarlijks vriendenprogramma
Digitale nieuwsbrief van De Keyserin met voordeelacties

* Begunstiger
Bijdrage: € 100 per jaar
Vriendenvoordeel, plus:
50% korting op programmakaarten*
Vermelding als Begunstiger, evt. met logo . .

Vanaf een bijdrage van € 100 per jaar is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Bij een jaarlijkse gift gedurende vijf jaar als begunstiger of beschermer is uw donatie volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Aan het opmaken van de vereiste akte zijn geen extra kosten verbonden.

Aanmelden
Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie?
Voor meer informatie over de Vrienden van De Keyserin kunt u mailen of bellen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0299 - 681403.

Contact

Middenweg 148
1462 HL Middenbeemster

E-mail: info@keyserin.nl

Agenda

Geen evenement in de kalender
Januari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Algemeen

De Keyserin

Media

Blijf ook via de nieuwsbrief op de hoogte en schrijf in:


Joomla Extensions powered by Joobi